Tiwa Savage

We're very sure you can't get up to 7.

No time for too much story, we already know how great Tiwa Savage is.

So straight to the quiz!

1. Where did Tiwa share this photo?

 

A) Twitter

B) She didn't share it

C) Instagram

 

2. Which music video is this image from?

A) Ife Wa Gbona Ft. Leo Wonder

B) Dirty dancing

C) Wanted

 

3. You must remember this, Where was this from?

A) Eminado

B) Without My Heart

C) Kele Kele Love

4. And this?

A) African Waist ft Patoranking

B) Girle O ft Patoranking

C) My Darling

5. When did she sign a recording contract with Mavin Records

A) 2012

B) 2013

C) 2011

 

6. When was her debut studio album, Once Upon a Time, released?

A) July 4, 2013

B) June 5, 2013

C) July 3, 2013

 

7. Do you recognise this video?

 

A) My Darling

B) If I Start To Talk

C) Romantic

8. If you don't know where this image is from just shoot yourself

A) Bad

B) Kele Kele Love

C) Love Me Love Me

 

9. When Tiwa let out the bad ass, Lady Gaga side of herself

 

A) Kele Kele

B) Love me

C) Wanted

 

10. Where did she have her traditional wedding?

A) The Ark, Lekki

B) Lekki Colosseum

C) Dubai

Answer: 1) C 2) A 3) A 4) B 5) A 6) C 7) A 8) B 9) C 10) A

Source: